top of page

Kia Rio originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Kia Rio uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Kia Rio sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Model Kia Rio je predstavljen 2000. godine kao naslednik modela manjih dimenzija Kia Pride, za koji takođe možete pronaći polovne delove u našoj ponudi. U našoj ponudi možete naći polovne auto delove za I generaciju modela Rio, koji je u proizvodnji bio do februara 2005. godine

Kia Rio, I generacija

  • U proizvodnji su bila dva tipa karoserije - sedan i hatch model sa petoro vrata.

  • Naš asortiman uključuje polovne rezervne delove za 1.3 benzinski motor sa  75 i 82 konjske snage, kao i za 1.5 benzinski motor sa 16 ventila i 97 KS.

  • U ponudi su bila i dva tipa menjača - manuelni sa 5 i automatik sa 4 brzine. U našoj ponudi možete naći polovne delove i kompletne menjače oba tipa.

Istorija modela Kia Rio

Kontaktirajte nas u vezi naše ponude i cena polovnih delova za model Kia Rio. Klikom na sledeći link možete se informisati o daljem razvoju ovog modela.

bottom of page