top of page

Mazda CX-7 originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mazda CX-7 uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mazdu CX-7 sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Mazda je prestavila svoj polu-terenac CX-7 2006. godine na sajmu automobila u Los Anđelesu. U prodaji se našao 2007. godine. U našoj ponudi su polovni rezervni delovi za standardni kao i za redizajnirani model. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje u našem servisu i slanja delova pouzećem.

Mazda CX-7

  • Model sa brojem šasije koja počinje sa JMZER se proizvodio u 2 verzije - sa pogonom na prednim točkovima (2WD) i pogonom na sva četiri točka (4WD). Proizvodio se od 2006. do 2012. godine.

  • Ovaj polu-terenac pokreće benzinski motor veličine 2261 cm3, snage 235 KS i 256 KS, kao i dizel agregat veličine 2184 cm3 sa 170 KS, za koje možete naći polovne delove u našoj ponudi.

  • Model poseduje potpuno nezavisno vešanje, četiri ventilirajuća diska, ABS, kontrolu stabilnosti i kontrolu proklizavanja.

  • Model je 2010. godine pretrpeo manje kozmetičke promene eksterijera i enterijera.

bottom of page