top of page

Mazda MPV originalni rezervni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mazda MPV uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mazdu MPV sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Mazda MPV je dizajnirana specijalno za američko tržište 1988. godine da bi 1990. postala dostupna na evropskom i japanskom tržištu. III generacija dostupna samo u Aziji, dok je I i II generaciju u Evropi nasledio model Mazda 5. U našoj ponudi su polovni rezervni delovi za I i II generaciju modela Mazda MPV. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje u našem servisu i slanja delova pouzećem.

Mazda MPV, I generacija

  • Ovaj porodični automobil koji nosi broj šasije koji počinje sa JMZLV, proveo je u proizvodnji period od 1989. do 1999. godine.

  • Ugrađivani je benzinski motor veličine 2954 cm3 sa 4 i 6 cilindara kao i dizel agregat veličine 2494 cm3.

  • 1996. godine je urađen redizajn modela praćen poboljšanjem bezbednosti vozila.

  • Naša ponuda polovnih delova uključuje auto delove za osnovu i restilizovanu verziju ove generacije.

Mazda MPV, II generacija

  • Model sa brojem šasije koji počinje sa JMZLW se proizvodio od 1999. do 2006. godine.

  • Široka ponuda motora je je uključivala benzinske motore od 1991, 2261, 2495 (V6) i 2967 (V6) cm3 i dizel motor veličine 1998 kubika. 

  • 2003. godine model je pretrpeo male promene dizajna enterijera i eksterijera.

bottom of page