top of page

Mazda Premacy originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mazda Premacy uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mazdu Premacy sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Premacy je predstavljen u martu 1999. godine na salonu automobila u Ženevi. Pozicioniran je na tržištu kao jedan od najjeftinijih modela sa 7 sedišta, a ovaj segment je nakon 2005. godine preuzeo model Mazda 5. U ponudi su polovni rezervni delovi za osnovnu i restilizovanu verziju Mazde Premacy. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje u našem servisu i slanja delova pouzećem.

Mazda Premacy

  • Proizvodnja serija sa brojem šasije koji počinje sa JMZCP je trajala od 1999. do 2005. godine.

  • Premacy model se proizvodio sa pogonom na prednjim (2WD) i sa pogonom na sva četiri točka (4WD).

  • Ugrađivan je benzinski motor zapremine 1840 cm3 sa 99 konjskih snaga, 113 hp i 133 KS, i dizel motor zapremine 1998 cm3, snage 89 KS. U našoj ponudi možete naći polovne delove za sve tipove motora ugrađivnih u ovaj model.

  • Model je pretrpeo manje izmene dizajna 2001. godine.

bottom of page