top of page

Mazda Tribute originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mazda Tribute uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mazdu Tribute sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

 

Mazda Tribute je predstavljen u Los Anđelesu 2000. godine, u klasi compact SUV koja je nastala kada je počela proizvodnja poznatog modela Toyota Rav 4. Tribute se proizvodio do 2011. godine, kada ga je nasledio model Mazda CX-5. U našoj ponudi možete naći polovne rezervne delove za prvu verziju modela Mazda Tribute. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje i slanja pouzećem. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje u našem servisu i slanja delova pouzećem.

Mazda Tribute

  • Tribute nosi broj šasije koja počinje sa JMZEP. Proizvodio u periodu od 2000. do 2007. godine sa pogonom na prednim točkovima (2WD) ili pogonom na sva četiri točka (4WD).

  • Tribute pokreću benzinski motori od 1988 cm3 (122 KS i 127 KS), 2261 cm3 (148 KS i 154 KS) i 2967 cm3 (194 KS i 200 KS), za koje možete naći polovne rezervne delove u našoj ponudi.

Razvoj modela Mazda Tribute

Kontaktirajte nas za više informacija o ponudi i cenama auto delova za ovaj model. Na sledećem linku možete pogledati kako je tekao razvoj modela Mazda Tribute.

bottom of page