top of page

Mitsubishi Colt originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mitsubishi Colt uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mitsubishi Colt sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Mitsubishi je 1987. godine predstavio tržištu automobila novi model Mirage koji se na evropskom tržištu, u zavisnosti od tipa karoserije prodavao kao Colt - hatchback model sa troje vrata, ili Lancer - sedan i liftback model sa petoro vrata. Auto servis - auto otpad Joksimović u ponudi ima polovne delove za sledeće verzije modela Mitsubishi Colt.

Mitsubishi Colt 

(III generacija modela Mirage)

  • Proizvodnja ovog modela je počela 1988. godine.

  • U ponudi su 1.3 - 4MT motori sa 69 i 75 konjskih snaga, 1.5 - 4AT i 5MT (84 i 90 KS), 1.6 GTi 5MT (124 KS) i 1.8 GTi 5MT (136 KS)

  • U našoj ponudi možete naći polovne delove za sve navedene tipove motora.

  • Ova verzija modela Colt, koji je brzo postao popularan zbog startnosti motora i lakoće pri upravljanju vozilom, je bio u proizvodnji do 1992. godine.

1/3

Mitsubishi Colt

(IV generacija modela Mirage)

  • 1992. godine je predstavljena nova verzija sa zaobljenim linijama, dizajnom koji je pratio tadašnje trendove u automobilskoj industriji.

  • Ponuda motora je osvežena sa 1.3 5MT (75 KS), sa Multipoint Injection sistemom umesto dotadašneg motora sa karburatorom, kao i motorima 1.6 4AT (113 KS) i 1.8 GTi 5MT (140 KS).

  • Proizvodnja ove verzije je trajala do 1996. godine.

1/2

Mitsubishi Colt

(V generacija modela Mirage)

  • Naša ponda polovnih delov uključije i auto delove za verziju koja je u proizvodnji provela period od 1996. - 2004. godine.

  • Ponuda motora uključuje 1.3 4AT motor sa 75 konjskih snaga, 1.3 5MT (75 KS), 1.6 4AT (90 KS), 1.6 5MT (90 KS)

1/3

Istorija modela Mitsubishi Colt

Na raspolaganju smo za više informacija o našoj ponudi i cenama polovnih delova za ovaj model. Ukoliko ste zainteresovani kako je tekao dalji razvoj Colt-a, možete se informisati klikom na sledeći link.

bottom of page