top of page

Mitsubishi Colt originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mitsubishi Colt uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mitsubishi Colt sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Mitsubishi je 1987. godine predstavio tržištu automobila novi model Mirage koji se na evropskom tržištu, u zavisnosti od tipa karoserije prodavao kao Colt - hatchback model sa troje vrata, ili Lancer - sedan i liftback model sa petoro vrata. Auto servis - auto otpad Joksimović u ponudi ima polovne delove za sledeće verzije modela Mitsubishi Colt.

Mitsubishi Colt 

(III generacija modela Mirage)

  • Proizvodnja ovog modela je počela 1988. godine.

  • U ponudi su 1.3 - 4MT motori sa 69 i 75 konjskih snaga, 1.5 - 4AT i 5MT (84 i 90 KS), 1.6 GTi 5MT (124 KS) i 1.8 GTi 5MT (136 KS)

  • U našoj ponudi možete naći polovne delove za sve navedene tipove motora.

  • Ova verzija modela Colt, koji je brzo postao popularan zbog startnosti motora i lakoće pri upravljanju vozilom, je bio u proizvodnji do 1992. godine.

Mitsubishi Colt

(IV generacija modela Mirage)

  • 1992. godine je predstavljena nova verzija sa zaobljenim linijama, dizajnom koji je pratio tadašnje trendove u automobilskoj industriji.

  • Ponuda motora je osvežena sa 1.3 5MT (75 KS), sa Multipoint Injection sistemom umesto dotadašneg motora sa karburatorom, kao i motorima 1.6 4AT (113 KS) i 1.8 GTi 5MT (140 KS).

  • Proizvodnja ove verzije je trajala do 1996. godine.

Mitsubishi Colt

(V generacija modela Mirage)

  • Naša ponda polovnih delov uključije i auto delove za verziju koja je u proizvodnji provela period od 1996. - 2004. godine.

  • Ponuda motora uključuje 1.3 4AT motor sa 75 konjskih snaga, 1.3 5MT (75 KS), 1.6 4AT (90 KS), 1.6 5MT (90 KS)

Istorija modela Mitsubishi Colt

Na raspolaganju smo za više informacija o našoj ponudi i cenama polovnih delova za ovaj model. Ukoliko ste zainteresovani kako je tekao dalji razvoj Colt-a, možete se informisati klikom na sledeći link.

bottom of page