top of page

Mitsubishi Galant originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mitsubishi Galant uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mitsubishi Galant sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Model Galant, koji je postigao veliki uspeh za Mitsubishi, je 1987. godine dobio nagradu Auto godine u Japanu nakon čega dobija još veću popularnost širom sveta gde je prodavan pod različitim imenima - Mitsubishi Eterna i Dodge/Eagle 2000GTX. U nastavku možete pogledati spisak verzija modela Mitsubishi Galant za koje Auto servis - auto otpad Joksimović  ima polovne auto delove u ponudi.

Mitsubishi Galant, VI generacija

  • Proizvodnja ove generacije počela je 1987. godine. U našoj ponudi možete naći polovne delove za oba tipa karoserije - sedan sa četvoro, i model sa petoro vrata.

  • U ponudi su bila 4 benzinska motora - 1.8 benzinski motor sa karburatorom, sa 86 konjskih snaga, 1.8i Injection motor sa 90 ks, 2.0 GTi sa 144 ks i 2.0i sa 109 ks. U ponudi je bio jedan dizel motor sa oznakom 1.8TD, sa 75 konjskih snaga.

  • Galant IV generacije je 1991. pretrpeo manje izmene dizajna i restilizovani model se proizvodio do 1993. godine.

Mitsubishi Galant, VII generacija

  • Nova generacija je nasledila prethodnu polovinom 1993. godine uz postpuno novi dizajn karoserije i enterijera.

  • Ponuda motora uključuje 1.8i benzinski motor sa 126 konjskih snaga, 2.0i sa 137 ks i najsnažniji 2.0 V6 GTi sa 150 konsjkih snaga i maksimalom brzinom od 220 kilometara na sat. Ponuda uključuje i dizel agregat koji nosi oznaku 2.0TD sa 90 ks, za koji takođe možete naći polovne delove u našoj ponudi.

  • Ova generacija modela Mitsubishi Galant se proizvodila do 1997. godine

bottom of page