top of page

Toyota Avensis originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Toyota Avensis uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Toyotu Avensis sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Model Toyota Avensis, koji je nasledio model Carina E, je počeo da se proizvodi u oktobru 1997. godine i vrlo brzo postigao veliki uspeh u prodaji. Tokom godina je napredovao u smislu veličine, tehnologije, snage i ekonomičnosti motora i postao ozbiljan konkurent do tada bolje pozicioniranim proizvođačima - Mazda 6, Ford Mondeo, Volkswagen Passat i drugim modelima u ovoj klasi. Toyota Avensis je 2003. godine postala prvi japanski automobil koje je dobio 5 zvezdica na Euro NCAP testu i prvi automobil na evropskom tržištu sa vazdušnim jastucima za kolena.

U našoj ponudi možete naći polovne rezervne delove za  I, II i III generaciju Toyote Avensis, do 2012. godišta. Ponuda uključuje i polovne delove za model Avensis Verso. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje u našem servisu i slanja delova pouzećem.

Toyota Avensis - I generacija

 • Model I generacije se proizvodio od 1997. do 2003. godine u tri verzije - hatchback, sedan i karavan.

 • U ponudi je bilo 3 benzinska motora -1.6 (sa 109 konjskih snaga), 1.8 (127ks) i 2.0 (148ks), kao i dva dizel motora - TD sa 89 konjskih snaga i D-4D sa 109ks.

 • Restilizovani model je 2003. godine dobio oštrije linije i tvrđe ogibljenje.

 • Naša ponuda uključuje polovne delove za osnovnu i restilizovanu verziju.

Toyota Avensis - II generacija

 • II generacija modela Toyota Avensis je provela u proizvodnji period od 2003. - 2006. godine.

 • Ponuda motora I generacije proširena je 2.2 L D-4D motorom sa 136 i 177 konjskih snaga, za koji takođe možete naći polovne rezervne delove u našoj ponudi.

 • Restilizovana verzija II generacije se našao u ponudi od juna 2006. godine. Neke od novina su migavci u retrovizorima, novi prednji branik i novi dizajn prednje maske.

 • Nova verzija je dobila D-4D motor sa 124 konjske snage i šestostepenim menjačem, koji je dodatno smanjio prosečnu potrošnju.

Toyota Avensis - III generacija

 • Toyota Avensis III generacije je nasledila prethodnu verziju u januaru 2009. godine.

 • Ova generacija je dostupna u isključivo sedan i karavan verziji.

 • U našoj ponudi možete naći polovne rezervne delove za verziju koja se proizvodila do 2012. godine.

Istorija modela Toyota Avensis

Za dodatne informacije o ponudi i cenama polovnih delova za ovaj model možete nas kontaktirati, a klikom na link koji sledi možete pogledati dalji razvoj modela Toyota Avensis.

bottom of page