top of page

Toyota Yaris originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Toyota Yaris uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Toyotu Yaris sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Toyota je model Yaris predstavljla na sajmu automobila u Parizu 1998. godine, da bi se u prodaji na evropskom tržištu prvi put našao u aprilu 1999. godine. Model je 2000. godine osvojio zvanje automobila godine u Evropi i Japanu.

 

U našoj ponudi možete naći polovne rezervne delove za I i II generaciju modela Toyota Yaris. Ponuda uključuje i polovne delove za model Yaris Verso. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje u našem servisu i slanja delova pouzećem.

Toyota Yaris - I generacija

  • Yaris se za evropsko tržište proizvodio u dve verzije - hatchback sa troje i petoro vrata. Modeli I generacije su se proizvodili u periodu od 1999. do 2005. godine.

  • Ugrađivani su benzinski motori od 998cm3 (sa 67 konjskih snaga), 1.298cm3 (85ks) i 1.497cm3 (Yaris T Sport sa 105ks). 

  • 2002. godine je u ponudu uveden i D4D dizel motor veličine 1364cm3 (74ks), koji je osvojio brojne nagrade.

  • Model je restilizovan 2003. godine. Do lansiranja modela 2. generacije, u Evropi je prodato 1,2 miliona vozila. Naša ponuda uključuje polovne delove za osnovnu i restilizovanu verziju I generacije Yaris-a.

Toyota Yaris - II generacija

  • Toyota Yaris II generacije je na evropskom tržištu dostupan od januara 2006. godine.

  • Osnovni model je pokretao 1.0 VVTi benzinski motor (koji je ugrađivan i u Aygo, model za koji takođe možete naći polovne delove u našoj ponudi) sa 68 konjskih snaga. Najpopularniji motor bio je 1.3 motor iz prethodne generacije, dok je dizelaš od 1.400 kubika modifikovan da proizvodi 90ks (ugrađivan u Toyota Corolla model koji je u proizvodnji bio u istom periodu)

  • II generacija je 2009. pretrpela manje promene dizajna i naša ponuda uključuje polovne delove za obe verzije ove generacije.

Istorija modela Toyota Yaris

Za dodatne informacije o našoj ponudi i cenama polovnih auto delova  za model Toyota Yaris, kontakt podatke možete pronaći u nastavku stranice, a klikom na sledeći link možete se informisati  o daljem razvoju ovog modela.

bottom of page