top of page

Mitsubishi Lancer originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Mitsubishi Lancer uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Mitsubishi Lanser sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Lancer je jedan od najprodavanijih Mitsubishi modela u istoriji. Od kada je 1973. godine počela proizvodnja ovog modela, prodato je više od 6 miliona vozila. Na različitim tržištima je prodavan pod različitim brendovima. Colt Lancer, Eagle Summit, Mitsubishi Carisma i Mirage su neka od mnogih imena koje je nosio. U nastavku pogledajte spisak verzija ovog modela za koje Auto servis - auto otpad Joksimović ima polovne delove u ponudi.

Mitsubishi Lancer

(Proizvodnja 1988. - 1993.)

  • U Lancer ove generacije su ugrađivana 4 tipa benzinskih motora - 1.3 sa 69 i 75 konjskih snaga i 1.5 sa 84 i 90 KS. Ovi tipovi motora su bili deo ponude i modela sa troje vrata - Mitsubisi Colt, za koji takođe možete naći polovne delove u našoj ponudi. 

  • Pored za pomenute benzinske motore, u ponudi je i kompletan motor kao i delovi motora za dizel agregat sa 60 konjskih snaga koji nosi oznaku 1.8 D.

Mitsubishi Lancer

(proizvodnja 1994. - 1996.)

  • Ponuda ove verzije je uključivala tri tipa karoserije - kupe, sedan i karavan. U našoj ponudi možete naći polovne delove karoserije za sve tipove.

  • Pored 1.3i motora iz prethodne generacije, ugrađivani su 1.6i i1.8 GTi benzinski motori, kao i dizel motor - 2.0 D.

Istorija modela Mitsubishi Lancer

Bogatu istoriju modela Mitsubishi Lancer možete pogledati na sledećem linku. Kontaktirajte nas za više informacija o našoj ponudi i cenama polovnih delova za ovaj model.

bottom of page