top of page

Toyota Yaris Verso originalni polovni delovi

Auto servis - auto otpad Joksimović

Naša ponuda originalnih polovnih delova za model Toyota Yaris Verso uključuje sve grupe auto delova, od kojih je najveća tražnja za rezervnim delovima grupa Svetla, signalizacija i stakla (farovi, migavci, stop svetla, maglenke, šoferšajbne i ostala stakla), Karoserija i limarija (haube, blatobrani i krila, branici, maske, vrata, retrovizori, sajtne, rubovi, vezni limovi) i Motor i delovi motora (glave motora, klipovi, dizne, radilice, bregaste osovine). Ponuda uključuje i kompletne polovne motore za Toyotu Yaris Verso sa mogućnošću ugradnje, za šta je naš servis kompletno opremljen i u čemu poseduje dugogodišnje iskustvo. 

Toyota Yaris Verso je na evropskom tržištu dostupan od januara 2000. godine. Model koji po dizajnu podseća na Toyotu Yaris, je za 180 milimetara viši što ga čini neuporedivo konfornijim. Fleksibilna postavka zadnje klupe izdvaja Yaris Verso u klasi kao vozilo sa najviše tovarnog prostora u svojoj klasi. 

U našem asortimanu se nalaze sve grupe polovnih rezervnih delova za Toyota Yaris Verso. Za sve auto delove kupljene kod nas postoji mogućnost ugradnje u našem servisu i slanja delova pouzećem.

Toyota Yaris Verso

  • Prodaja Yaris Verso modela je bila najuspešnija sa 1.3 benzinskim motorom, sa automatskim ili manuelnim menjačem. U našoj ponudi se nalaze i delovi motora i menjači za obe verzije.

  • U ponudi su bili i 1.5 benzinski motor, kao i 1.4 D-4D motor u istoj konfiguraciji koja je korišćena u modelu Toyota Yaris.

  • Yaris Verso se proizvodio za evropsko tržište do 2005. godine.

bottom of page